Ett riktigt hett tips!

Jag måste bara få dela med mig av sveriges bästa länk! Om du vill bli inspirerad, road eller helt enkelt bara är intresserad av entreprenörskap och företagande, kolla in Generationens blogg. 80 och 90-talister bloggar på siten occh delar med sig av nyttiga tips och pushande rekommendationer. Generationen.se stöds och är finansierad av svenskt näringsliv och tillväxtverket. Svenskt näringsliv beskriver innehållet så här:

"Allt för ofta pratar vi bara om problemen istället för att se möjligheterna. Ungdomar idag sitter på många egenskaper som företag efterfrågar, och som många i den äldre generationen saknar. Unga idag är mer välutbildade, mer internationellt orienterade, mer företagssamma och har större IT-vana än någon tidigare generation.

Med det perspektivet inser man också att ett samhälle som väntar med att ta in de kompetenserna inte är särskilt konkurrenskraftigt.

Svenskt Näringsliv har tagit initiativ till Generationen.se för att vi vill flytta synsättet på ungdomar från att de skulle vara karriärovilliga offer till att de utgör en fantastisk resurs som är avgörande för Sveriges konkurrenskraft i världen."

 

Jag kollar bloggen varje dag i jakten på inspiration, gör det du med!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0