Vad är det bästa?

Vad tror ni är det bästa med att vara egen företagare? Vilka nackdelar finns?

Jag tror att fördelarna väger upp nackdelarna, annars hade vi inte haft företag i sverige idag. Ingen arbetar jämt och ständigt i morvind, i 40 år. Det går inte! För at bli motiverad krävs medvind och engagemang. Jag har hört att allt går, allt (nåja, nästan allt) går att sälja med rätt inställning och rätt kunder.

Vad - till vem - varför?
Allt går om man gör riktiga efterforskningar först. Sällan är det företag eller organisationer som går med vinst när man bara har slängt sig ut i världen utan att veta vad man håller på med och varför. Att utvärdera sin marknad är det viktigaste man kan göra innan företagsstarten. Inga kunder = inga money och heller inget lönsamt företag, varken på kort eller lång sikt.

Det var mina funderingar för tillfället. Kommentera gärna, vad tror du? Ska man knega åt andra eller uppfylla sina drömmar och starta eget?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Orkar man ska man starta eget, annars knegar man på... :P

2010-02-03 @ 14:27:43
Postat av: Anonym

Eferforska inte för länge det kan ha negativa effekter.. Har du en ide så testa den.

2010-02-03 @ 16:21:27
Postat av: Petri

Jag vet inte om det kan ha negativa effekter om man efterforskar sin marknad och letar nya möjligheter länge. Tror tvärtom, att det kan vara bra att veta mycket om det man håller på med. Men inte överdrivet, som att efterforska i 25 år och så...

2010-02-03 @ 23:40:01
Postat av: Anonym

www.Hannahmed2H.blogg.se

2010-02-04 @ 00:16:26
URL: http://hannahmed2h.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig till nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0